Data Recovery Amersfoort

Voor Data Recovery in Amersfoort en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Eemland ICT biedt niet alleen ICT-beheer, privacychecks en back-ups, maar ook professionele Data Recovery-oplossingen. In maar liefst 95% van de gevallen slagen wij erin om met succes verloren data te herstellen, zowel van softwarematig als fysiek beschadigde datadragers.

Onze prioriteit is uw gemoedsrust herstellen door uw gegevens veilig en efficiënt te herstellen. We begrijpen dat verloren gegevens veel stress kunnen veroorzaken, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om een snelle en effectieve oplossing te bieden. Ongeacht de omvang van het probleem, wij streven ernaar om uw kostbare gegevens veilig en volledig terug te halen.

Data Recovery oplossingen voor:​
Data Recovery LAB

Eemland ICT beschikt over specialistische kennis en ervaring om de meest complexe recovery’s uit te kunnen voeren. Voor zowel softwarematige als fysieke schade biedt onze Data Recovery oplossing uitkomst. Eemland ICT werkt nauw samen met de marktleider in Nederland en award winnaar Data Recovery Nederland dat sinds 2006 data herstelt van alle media, merken en besturingssystemen. Door onze korte lijnen met DRN en onze speciale prijsafspraken is een professionele oplossing tegen de scherpste tarieven gegarandeerd.

Waarom Data Recovery bij Eemland ICT?

Data recovery Amersfoort

Werkwijze

Eerst onderzoeken wij uw defecte datadrager om vast te stellen wat het probleem is, wat voor oplossing wij kunnen aanbieden, hoe lang het recoveryproces zal duren en wat de kosten zullen zijn. U ontvangt een offerte op maat. Zodra u akkoord gaat met de offerte starten wij de recovery op basis van onze ‘’No Cure No Pay’’.