Data Recovery Amersfoort

Voor Data Recovery in Amersfoort en omgeving bent u hier aan het juiste adres. Eemland ICT biedt naast ICT beheer, Privacycheck en Backu-ups ook professionele Data Recovery oplossingen. In 95% van de gevallen herstellen wij succesvol verloren data van zowel softwarematig als fysiek beschadigde datadragers.

Data Recovery oplossingen voor:​
Data Recovery LAB

Eemland ICT beschikt over specialistische kennis en ervaring om de meest complexe recovery’s uit te kunnen voeren. Voor zowel softwarematige als fysieke schade biedt onze Data Recovery oplossing uitkomst. Eemland ICT werkt nauw samen met de marktleider in Nederland en award winnaar Data Recovery Nederland dat sinds 2006 data herstelt van alle media, merken en besturingssystemen. Door onze korte lijnen met DRN en onze speciale prijsafspraken is een professionele oplossing tegen de scherpste tarieven gegarandeerd.

Waarom Data Recovery bij Eemland ICT?

Data recovery Amersfoort

Werkwijze

Eerst onderzoeken wij uw defecte datadrager om vast te stellen wat het probleem is, wat voor oplossing wij kunnen aanbieden, hoe lang het recoveryproces zal duren en wat de kosten zullen zijn. U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte op maat. Zodra u akkoord gaat met de offerte starten wij de recovery op basis van onze ‘’No Cure No Pay’’.