Thuiswerken? Hoe gaat in z’n werk?

Thuiswerken moet ook veilig zijn

Voor hulp met ICT bent u hier aan het juiste adres. Of eigenlijk maakt het nu niets meer uit waar u zit, want Eemland ICT biedt naast ICT beheer nu ook hulp bij het thuiswerken.

Het is belangrijk om rekening te houden met de beveiliging van de gekozen oplossing, omdat criminelen extra actief zijn om slecht beveiligde computers te misbruiken voor toegang tot het (bedrijfs)netwerk.

Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent wanneer u gebruik gaat maken van thuiswerkoplossingen.
Hulp bij thuiswerken met teams of slack

Eemland ICT beschikt over specialistische kennis en ervaring om hulp op afstand mogelijk te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak en met het oog op de beveiliging kunnen wij u vrijblijvend advies geven over uw gekozen oplossing.

Waarom kiezen voor ons?

Thuis werken waarom onze hulp?

Werkwijze

Eerst onderzoeken wij uw specifieke case met mogelijkheden en aanbevelingen. Op basis daarvan bieden wij een oplossing met daarbij de geschatte tijdsduur. U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte op maat. Zodra u akkoord gaat met de offerte, starten de werkzaamheden op de afgesproken tijd. Meestal worden de werkzaamheden in aantal fases uitgevoerd.
Soms blijft het bij een advies, dat uw zonder onze hulp kunt opvolgen. Dan is het kosteloos. Heeft u daarna toch nog beetje hulp nodig is dan is natuurlijk geen probleem.