Thuiswerken? Hoe gaat in z’n werk?

Thuiswerken moet ook veilig zijn

Voor hulp in Amersfoort en omgeving bent u ook hier aan het juiste adres. Of eigenlijk maakt het nu niks meer uit waar u zit.
Want Eemland ICT biedt naast ICT beheer, nu ook hulp bij het thuiswerken! 

Sinds het uitbreken van het coronavirus wordt er massaal gebruik gemaakt van thuiswerken. Gezien het vaak snel geregeld moet worden, wordt hier nauwelijks rekening gehouden met de beveiliging van de gekozen oplossing.
Toch is het cruciaal om hier naar te kijken. Criminelen zijn nu extra actief om slecht beveiligde computers te misbruiken om toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Vaak gebeurt dit door de minder goed beveiligde thuiscomputers.

Dus wees goed voorbereid wanneer gebruik gaat maken met thuiswerk oplossingen.

Hulp bij thuiswerken met teams of slack

Eemland ICT beschikt over specialistische kennis en ervaring om hulp op afstand mogelijk te maken. Wij zitten al ruim 10 jaar in het vak. Met het oog op de beveiliging kunnen wij u vrijblijvend advies geven over uw gekozen oplossing.

Waarom kiezen voor ons?

Thuis werken waarom onze hulp?

Werkwijze

Eerst onderzoeken wij uw specifieke case met mogelijkheden en aanbevelingen. Op basis daarvan bieden wij een oplossing met daarbij de geschatte tijdsduur. U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte op maat. Zodra u akkoord gaat met de offerte, starten de werkzaamheden op de afgesproken tijd. Meestal worden de werkzaamheden in aantal fases uitgevoerd.
Soms blijft het bij een advies, dat uw zonder onze hulp kunt opvolgen. Dan is het kosteloos. Heeft u daarna toch nog beetje hulp nodig is dan is natuurlijk geen probleem.