ICT diensten en producten op een rij

Onze ICT aanbod

serverbeheer, werkplekbeheer netwerkonderhoud

Efficiënt ICT-beheer voor het MKB

Eemland ICT biedt ondersteuning op gebied van:

Eemland ICT biedt complete serverbeheer-oplossingen, van installatie en configuratie tot onderhoud en software-updates. Dankzij onze expertise functioneren uw servers optimaal en verlopen uw bedrijfsprocessen soepel.

Wij verzorgen complete werkplekbeheer-oplossingen, van installatie en configuratie tot onderhoud en software-updates. Zo garanderen wij optimale werkplek-prestaties, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness

Ook het netwerkonderhoud zorgen we dat uw netwerken optimaal functioneren. Van het installeren en configureren van netwerken tot het onderhouden en updaten van de software. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsprocessen efficiënt verlopen door een optimaal functionerend netwerk.

Als u op zoek bent naar professionele ondersteuning voor serverbeheer, werkplekbeheer of netwerkonderhoud voor uw zelfstandig onderneming, dan is Eemland ICT de juiste keuze. Wij staan klaar om uw technische problemen op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor serverbeheer, werkplekbeheer en netwerkonderhoud voor zelfstandige professionals.

Computerhulp voor de ZZP-er

ICT voor de ZZP-er

ICT voor ZZP’ers, ook als u slechts beperkt gebruik maakt van ICT

Voor een compleet overzicht van diensten: kijk op deze pagina

Ons team van ervaren ICT-professionals biedt ondersteuning bij alles van computerproblemen tot netwerkconfiguratie, van software-installatie tot cloud-oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur en software up-to-date zijn, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Onze remote support service biedt u snel en efficiënte hulp, waar en wanneer u die nodig heeft. 

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele ICT-hulp voor uw zelfstandig onderneming, dan is Eemland ICT de juiste keuze. Wij staan klaar om uw technische problemen op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze ICT-hulp voor zelfstandige professionals.

Advies en controle ICT vraagstukken voor het MKB

Advies en controle

Voor een advies op maat kunt u bij ons terecht
zoals bijvoorbeeld:

Eemland ICT biedt u professionele oplossingen voor een breed scala aan ICT-uitdagingen, inclusief pre-scans, beveiligings- en privacychecks. Ons team van ervaren experts garandeert snelle oplossingen voor uw technische problemen, zodat u zich op uw corebusiness kunt richten.

Met onze pre-scans identificeren we mogelijke ICT-problemen en knelpunten in uw huidige omgeving, zodat we ze proactief kunnen aanpakken en voorkomen dat ze uw bedrijfsprocessen belemmeren.

experts_1_org-1.jpg

Website technisch onderhoud, Office 365 migraties

Voor het maken van een website en deze vindbaar maken:

Onze producten

Back-up implementeren voor het MKB

(online) Back-up en VPS

Een back-up maken van uw ICT omgeving is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is van cruciaal belang. Stel u voor dat uw belangrijke gegevens plotseling verloren gaan door een technisch probleem of een cyberaanval. Het is dan een opluchting om te weten dat u een recente back-up heeft waarmee u deze gegevens kunt herstellen. 

Met onze back-up oplossing beschermt u uw belangrijke gegevens tegen onverwachte storingen of cyberaanvallen. Vanaf €7,50 per maand kunt u kiezen voor onze Online of Offsite back-up implementatie. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uw gegevens optimaal te beschermen.

Bellen via het internet! tegenwoordig zeer betrouw alternatief

VoIP telefonie

Tegenwoordig gaat zelfs telefonie via internet.  Men noemt dit  ook wel ‘hosted telefonie’.
Graag sluiten we  uw telefoon of centrale daarop aan. Uw bel- en abonnementskosten dalen aanzienlijk. (vaak tot 30%)

U kunt uw eigen nummer gewoon mee nemen.

Eemland ICT biedt u een volledig werkende VoIP oplossing.

Een complete VoIP telefoon centrale is vanaf €10 per maand exclusief de btw al geregeld.

Dit is inclusief:

  • telefoon menu`s
  • wachtrij muziek
  • doorschakel
    mogelijkheid
  • openingstijden instellingen
Microsoft 365 abonnementen

Microsoft 365

Onze Microsoft 365 oplossing van Microsoft biedt u de flexibiliteit om overal en op elk apparaat toegang te hebben tot uw e-mail, agenda, Word, Excel en PowerPoint. Met de mogelijkheid om uw bestanden centraal op te slaan, kunt u efficiënt samenwerken met uw team. Wij bieden ondersteuning bij uw abonnementskeuze en helpen u graag met het migratieproces naar het Microsoft platform. Met een abonnement bent u verzekerd van de meest recente software of, als u kiest voor Microsoft exchange een betrouwbare e-mailoplossing. De 3 meest gekozen abonnementen voor het MKB zijn: Business Basic, Business Standaard en Business Premium. Vanaf €5,10 ex BTW per maand* contractstermijn per jaar

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de genoemde abonnementen, verwijzen wij u graag naar deze link Hier kunt u alles lezen over de verschillende opties en kiezen welke het beste bij uw bedrijfsbehoeften past.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van een keuze. 

Tags: ICT beheer, systeembeheerders, VoIP zakelijk, VoIP aanbieden, Cloud diensten, kantoorautomatisering, Back-up, computer reparatie