Eemland ICT

Mogen wij ons even voorstellen?

Eemland ICT is een servicegerichte ICT dienstverlener. Sinds 2008 staan we onze klanten bij met oplossingen en advies in vele en zeer diverse ICT vraagstukken. In de afgelopen jaren hebben we dus ruime ervaring opgedaan en dat maakt ons een sterke allrounder in de sector.

Diensten

 

Bij Eemland ICT streven we ernaar om onze klanten de beste IT-automatisering diensten aan te bieden. Ons team van experts heeft ruime kennis en ervaring opgedaan in diverse gebieden, waaronder serverbeheer, werkplekbeheer, netwerkonderhoud en meer. Onze diensten zijn afgestemd op de specifieke wensen en eisen van onze klanten, waardoor we in staat zijn om snel en efficiënt te reageren op hun IT-automatisering behoeften en problemen. Of het nu gaat om IT-optimalisatie of Digitalisering, wij staan klaar om u te helpen met professioneel advies en oplossingen. Bovendien bieden wij flexibele service-opties, waaronder contracten voor onderhoud en on-demand hulp.

Back-up, Microsoft 365 en VPS

Bij Eemland ICT zorgen we voor de veilige opslag van uw gegevens met onze professionele back-up diensten. We bieden ook Microsoft 365 aan voor een efficiënte en geavanceerde manier van samenwerken. Onze dienst omvat ook migratie naar Microsoft 365, waarmee we uw bestaande e-mail-, contacten- en agenda gegevens efficiënt en veilig kunnen overzetten naar de cloud. Onze VPS (Virtual Private Server) oplossing biedt een flexibele en kostenefficiënte manier voor kleine bedrijven om hun eigen serverruimte te gebruiken. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen efficiënter te werken en uw gegevens veilig te houden.

Pre-scan

Een andere dienst van Eemland ICT is onze “ICT pre-scan” waarmee we uw ICT-infrastructuur grondig analyseren om de veiligheid te waarborgen en u professioneel advies te geven over de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Onze ICT pre-scan is een uitstekende manier om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen en om te profiteren van efficiëntie en productiviteit. Wilt u meer weten over onze ICT pre-scan dienst? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek om uw specifieke behoeften te bespreken

Tenslotte

Tenslotte biedt Eemland ICT ook professionele dataherstel diensten aan. Ons team van experts heeft de kennis en ervaring om verloren gegevens efficiënt te herstellen, zowel van harde schijven, USB-sticks als andere opslagmedia. Of het nu gaat om een crash van een harde schijf of verwijderde bestanden, we zijn er om u te helpen uw waardevolle informatie terug te krijgen. Onze dataherstel diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven

ICT dienstverlener Amersfoort
Wouter Amersfoort
Wouter Maks

Wie zit er achter Eemland ICT?

Wouter Maks

Oprichter / ICT consultant

Al sinds mijn jeugd heb ik een grote belangstelling voor digitale technologie. Als kind al trok ik samen met mijn vrienden computers volledig uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te zetten. Oefening baart kunst. Vrij snel wisten we uiteenlopende computer problemen op te lossen. We werden op jonge leeftijd een vraagbaak voor onze directe omgeving en functioneerden als helpdesk voor vrienden en familie. Tijdens mijn ICT-opleiding midden jaren ’90 zag ik hoe computers en digitale systemen in toenemende mate het leven van mensen zouden veranderen.

Zelfstandig aan de slag

Het werd mij al snel duidelijk dat wanneer je structureel dezelfde handelingen moet uitvoeren, je software zo kan aanpassen dat die handelingen voor je gedaan worden. Computers zijn er immers om je leven gemakkelijker te maken. Na mijn opleiding ben ik vrijwel direct als zelfstandige aan de slag gegaan. 

Certificering

Tijdens mijn ondernemerschap (ook als freelancer) heb ik mijn certificering gehaald tot Microsoft specialist. Ik faciliteer bij het onderhoud en ontwerp van computersystemen van de overheid én de kleine en middelgrote ondernemingen.

Harde schijf herstellen

Sinds 2017 ben ik ook begonnen met het herstellen van data op no cure no pay basis. In 95% van de gevallen lukt het toch nog om uw data te herstellen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.