Eemland ICT

Mogen wij ons even voorstellen?

Eemland ICT is een servicegerichte ICT dienstverlener. Sinds 2008 staan we onze klanten bij met oplossingen en advies in vele en zeer diverse ICT vraagstukken. In de afgelopen jaren hebben we dus ruime ervaring opgedaan en dat maakt ons een sterke allrounder in de sector.

Diensten

We hebben een heel scala aan ICT diensten in huis. Zo adviseren we bijvoorbeeld in automatiseringsvraagstukken en ondersteunen we bij kantoorautomatisering. Daarnaast kan Eemland ICT uw website bouwen in slechts één dagdeel, afhankelijk van uw wensen inclusief hosting en domeinnaam registratie. 

Back-up, office 365 en VPS

Ook voor een veilige opslag of back-up van uw gegevens kunt u bij ons terecht. Tevens regelen we voor u Microsoft Office 365 licenties.
Heeft u klein deel van onze server nodig? Vraag dan eens naar een VPS (Virtual Private Server) oplossing.

Pre-scan

Een andere dienst van Eemland ICT is onze “ICT pre-scan”. Wij controleren de beveiliging van uw ICT infrastructuur en adviseren u over een optimale inrichting van uw bedrijfsprocessen. Mocht u daar meer over willen weten dan kunt u vrijblijvend en kosteloos een gesprek aanvragen.

Tenslotte

Tenslotte richt Eemland ICT zich ook op het herstellen van uw verloren data. 

ICT dienstverlener Amersfoort
Wouter Amersfoort
Wouter Maks

Wie zit er achter Eemland ICT?

Wouter Maks

Oprichter / ICT consultant

Al sinds mijn jeugd heb ik een grote belangstelling voor digitale technologie. Als kind al trok ik samen met mijn vrienden computers volledig uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te zetten. Oefening baart kunst. Vrij snel wisten we uiteenlopende computer problemen op te lossen. We werden op jonge leeftijd een vraagbaak voor onze directe omgeving en functioneerden als helpdesk voor vrienden en familie. Tijdens mijn ICT-opleiding midden jaren ’90 zag ik hoe computers en digitale systemen in toenemende mate het leven van mensen zouden veranderen.

Zelfstandig aan de slag

Het werd mij al snel duidelijk dat wanneer je structureel dezelfde handelingen moet uitvoeren, je software zo kan aanpassen dat die handelingen voor je gedaan worden. Computers zijn er immers om je leven gemakkelijker te maken. Na mijn opleiding ben ik direct als zelfstandige aan de slag gegaan. 

Certificering

Tijdens mijn ondernemerschap (ook als freelancer) heb ik mijn certificering gehaald tot Microsoft specialist. Ik faciliteer bij het onderhoud en ontwerp van computersystemen van de overheid én de kleine en middelgrote ondernemingen.

Harde schijf herstellen

Sinds 2017 ben ik ook begonnen met het herstellen van data op no cure no pay basis. In 95% van de gevallen lukt het toch nog om uw data te herstellen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.