Onze referenties

Onze klanten zijn de grootste ambassadeurs. Als zij tevreden zijn, dan zijn wij het ook! 
Wat zeggen anderen over onze ICT dienstverlening?

Fixiebrothers referencie

FixieBrothers B.V

Begin 2016 is mijn organisatie FixieBrothers B.V. begonnen met het inhuren van services van Eemland ICT. In eerste instantie op administratief koppeling met onze financieel pakket. Inmiddels hebben wij de volledige beveiliging van onze computersystemen, onderhoud aan onze servers én het ontwerp van ons intranet aan Eemland ICT uitbesteed.

Ik ben zeer tevreden over de efficiëntie van de organisatie. Ze zijn altijd goed bereikbaar en beschikbaar om (vaak direct) hulp te bieden. 

Eemland ICT is in staat geweest haar services goed aan te laten sluiten bij onze organisatie!

Sinds kort host Eemland ICT mijn website en is mijn mail door hem omgezet. Ik ben enorm blij met Wouter, hij kan met recht een klant ont-zorgen. Ik wil er namelijk helemaal geen omkijken naar hebben, ik heb andere talenten. En dat is precies wat hij doet!

 

Ga zo door!

D.N.C. installatie en montage bedrijf

recensie volgt nog!

Hoewel wij werken met een oerdegelijk Hollandse product, komen ook mensen in onze bedrijfsgroep voor technologische uitdagingen te staan. Wij hebben een aantal maanden problemen gehad met ons kassasysteem en onze website.

Nadat we hulp inriepen van Eemland ICT waren de sores snel verleden tijd. Uitdaging was om ons kassasysteem automatisch aan de financiële administratie te koppelen. In een paar uurtjes was de klus geklaard. Inmiddels gebruiken we tevens een reserveringssysteem dat is vormgegeven door Eemland ICT. Het is nu mogelijk voor iedereen in Amersfoort om online een gratis haal- en brengafspraak in te plannen! Puik werk.

Wouter Maks van Eemland ICT heeft in de periode 2015-2017 voor StadsLAB033 zeer voortvarend en adequaat diverse ICT-problemen opgelost.  

Bij de training Excel die hij voor ons verzorgde toonde hij zich heel consciëntieus en geduldig. Mede daardoor hebben wij er veel van opgestoken.

Wij kennen Wouter van Eemland ICT als zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en, niet onbelangrijk, met gevoel voor humor. 

Een aanrader!

Enkele andere klanten van ons